SAP HEADQUARTERS

Ra’anana

The new Israeli headquarters of the German company, SAP, is an ultramodern structure characterized by flexible spaces, cutting-edge technology and elements that foster synergy between the company’s various divisions.

Designed as a single unit, the property has readily accessible common areas, private rooms, a gym and a cafeteria.
Environmental sustainability has been a guiding principle during all phases of construction, with particular emphasis on the use of natural light, water saving and integration with the surrounding environment.

In the impressive atrium that leads to the offices, the playful colours of Patrick Norguet's Rive Droite armchairs stand out joyfully. The lounges host Basket 011 sofas and Spring armchairs by the Bouroullec Brothers, mixed with Bong tables by Giulio Cappellini and Smoke tables by Marcel Wanders.

The common green areas, shared by employees and visitors alike, contain Dalia armchairs designed by Marcel Wanders, and Cannot by Michela Catalano & Ilaria Marelli.

The overall result is a building that is efficient, but not impersonal, through the selection of Cappellini furnishings that animate its rigorous and rational outlook.

Do you want more information on projects and products?

Contact us!

We are at your disposal to keep you updated on the latest Cappellini projects and products.